Aangekomen in Tanzania!!! :D

Na 8u vliegen zijn we op maandagavond eindelijk aangekomen in Tanzania. Eens uit het vliegtuig brak het zweet ons uit, zelfs om 22u ’s avonds was het nog 30 graden. De eerste ergernis is een feit, het tempo van hier vraagt veel geduld haha :D. We proberen de spirit over te nemen”als het vandaag niet is, dan is het morgen”. Na 1 uur rijden met onze lieve chauffeur kwamen we aan in het hotel in Arusha waar we de eerste nacht hebben geslapen.

Na ons ontbijt vroeg in de morgen zijn we terug vertrokken richting de supermarkt en het wisselkantoor. En daarna zijn we doorgereden richting Karatu. Onderweg was de natuur heel mooi en hebben we enkele dieren kunnen spotten, zoals aapjes en verschillende vogels. Na nog eens 2u rijden kwamen we aan in ons huisje, “wauw”was onze eerste indruk. Het is een ruim huisje en we hebben elk onze eigen slaapkamer en badkamer. Er was wel niets aanwezig van kookvuur of ijskast.

Op woensdag zijn we het dorp Karatu in gegaan om al een paar spulletjes en eten te gaan kopen. We voelde ons als echte beroemdheden, iedereen keek ons aan en begroeten ons. We vallen dan ook nogal op met ons kleurtje, hahaha πŸ˜‰ Ze zijn hier echt heel vriendelijk en iedereen helpt ons voort. Toen we alles hadden gekocht van eten en drinken en we terug richting huisje gingen, zagen we een winkel waar ze een aftrekker hadden. We waren echt super blij, nu konden we eindelijk douche zonder dat de badkamer onder water staat. Demi zal helaas moeten dweilen met de kraan open hahaha, zij heeft het geluk van een lekkende lavabo. En ook Stefanie heeft al een spannend eerste avond beleefd en haar kamer heeft de naam de dierenkamer gekregen. Hoewel we van plan waren om vroeg te gaan slapen, zijn we tot 23uur in gevecht geweest met de salamander familie op Stefanie haar kamer. Uiteindelijk heeft dappere Demi het gevecht gewonnen en de salamanders gevangen en buiten gezet. Dus besluit Amber heeft de beste kamer uitgekozen! πŸ˜€

Als je meer van onze spannende verhalen wilt lezen, volg dan zeker deze blog!


5 reacties op β€˜Aangekomen in Tanzania!!! :D’

Plaats een reactie